Catalog.Altgrandauto - Power Booster

Keywords

piese ford mondeo

piese auto

Catalog.Altgrado

Catalog.Altgrado estecompanieinternationala cu sediul in Dearborn, Michigan, o suburbie din Detroit. A fost fondată de Henry Ford și a fost construită pe 16 iunie 1903.Compania vinde mașini și vehicule comercializate în Ford și cele mai multe mașini de lux din cadrul produsului Lincoln.

1.piese de autoturisme deține, de asemenea, brazilian producător SUV Troller.

 2,8% din Aston Martin în Regatul Unit.

  1. 49% din acțiunile Jiangling Motors în China.
  2. De asemenea, are joint-venture în China parts ford fiesta. Compania este listată la Bursa din New York și este controlată de unitatea familiei Ford.

Catalog.Altgradautoeste piese ford mondeo distribuitorul ford mondeo din România, cu piese originale și cel mai bun proprietar al Ford. Se oferă garanție completă cumpărătorului. De asemenea, vă bucurați de cea mai rapidă livrare de produse și de servicii pentru clienți.


Power Brake Booster de către catalog.altgradauto. 100% O.E. sigilii de calitate, diafragme și supape de închidere sunt instalate pe fiecare aprt pentru un act nou și fiabilitate asemănătoare. Procesul final extrem de prohibitiv împotriva ruginii prelungește durata de viață a unității.

Caracteristici:100% O.E. Supapele de testare pentru etanșările de calitate sunt instalate pe fiecare parte pentru piesa asemănătoare nouă.Toate piese auto sunt testate 100% pentru a asigura performanțe fiabile.selectați procedura finală prohibitivă împotriva ruginii extindă durata de viață a unității.Tijele de ieșire ale cilindrilor principali sunt pre-reglate pentru o instalare mai ușoară.Fondată în 1970, este un producător de frunte, frâne, motoare electrice, tractoare de rulare, lucrări de navigație și amânare, produse electronice pentru automobile. Capacitatea imensă a companiei și cunoștințele de inginerie îi permit să creeze bunuri care sunt la fel cu calitatea.  Toate piesele și accesoriile Catalog.Altgtadauto oferă un act fiabil și o instalare ușoară. complet folosind resursele de cea mai înaltă calitate, sunt foarte dornici să se arate și să se rupă, astfel încât să puteți avea încredere că vă vor servi pentru anii următori.